Proiect

Proiectul Pallady Garden Suites a plecat de la conceptul "apartamentului la curte", care îmbină facilitățile oferite de oraș: centre comerciale, parcuri, școli, supermarketuri, mijloace de transport în comun, cu liniștea și relaxarea oferite de o locuință într-un ansamblu rezidențial închis, cu spații verzi, loc de joacă și foișor.

 

Dezvoltat pe o suprafață de 1000 de mp de teren și având o amprentă la sol de 362 de mp, proiectul rezidențial pune la dispoziția noilor proprietari suprafețe generoase de spațiu verde, ideale pentru petrecerea timpului liber.

Proiectul are un regim de înaltime de P + 2E + 3R și propune 6 apartamente de câte 2 camere, 6 apartamente de câte 3 camere și 2 apartamente tip penthouse, cu o suprafață utilă între 60 mp și 145 mp fiecare. Fiecare apartament dispune de un loc de parcare exterior inclus, precum și acces la facilitățile comune aflate în curtea complexului, la locul de joaca și foișor. Pentru facilitarea accesului la etajele superioare, proiectul va fi dotat cu lift.

Materialele de construcție și finisajele atent alese, spațiile de locuit generoase, designul modern și atrăgator fac din Proiectul Pallady Garden Suites alegerea ideală pentru fiecare familie.

Termenul de finalizare al construcției este iunie 2021.

   

                      PARTER                                             ETAJUL 1                                        ETAJUL 2                                             ETAJUL 3

Pallady Garden Suites - lateral
Pallady Garden Suites - Vedere spate
Pallady Garden Suites - lateral
Show More
  • Facebook - White Circle